آزاد موزیک

آهنگ های جدید مجاز فارسی

آزاد موزیک

آهنگ های جدید مجاز فارسی

استارتاپ

دنیای استارتاپ پر از آدم‌هایی است که می‌خواهند موفق شوند و در این راستا تلاش بسیار زیادی می‌کنند، اما دستِ آخر نمی‌توانند کسب‌وکار خود را به‌درستی راه‌اندازی کنند. چرا چنین چیزی اتفاق می‌افتد؟ بخش زیادی از دلایل به این موضوع باز می‌گردند که بسیاری از کارآفرین‌ها، چگونگی راه اندازی استارتاپ و رساندن کسب‌وکار خود از «نقطه‌ی الف» به «نقطه‌ی ب» را نمی‌دانند. «نقطه‌ی الف» جایی است که ایده یا ایده‌‌ های استارتاپی فوق‌العاده‌ در ذهن کارآفرین وجود دارد و «نقطه‌ی ب» جایی است که استارتاپبه امنیت، ثبات و رشدی نسبی در بازار رسیده است و کسب درآمد می‌کند.

اما بین این دو نقطه، همه چیز سخت است، از دید استراتژیک، یکی از بهترین راه‌های ساختن کسب‌وکار خودتان این است که به‌سرعت ایده را از ذهن به محصولی قابل‌عرضه در بازار تبدیل کنید. همراه ما باشید، در این مقاله می‌خواهیم درباره‌ی چگونگی راه اندازی استارتاپ صحبت کنیم.


۱. فقط شروع کنید

بنا‌بر تجربه‌ی ما، در دنیای کسب‌وکار، شروع سریع مهم‌تر از شروع دقیق است. به این واقعیت فکر کنید که اگر کسب‌وکار خود را آغاز نکنید، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. باید قادر باشید تا هر چیزی را که شما را از شروع کردن باز می‌دارد، از چیزهای خیلی کوچک گرفته تا مهم‌ترین‌ها، نادیده بگیرید یا به‌سرعت آنها را برطرف کنید و سپس :

  • اولین خط از کد خود را بنویسید؛
  • دامنه‌ی سایت موردنظر خود را ثبت کنید؛
  • محصول خود را روی کاغذ بکشید؛
  • نمونه‌ی اولیه‌ای از محصول خود را طراحی و پیاده‌سازی کنید.

هیچ چیز جز خودتان مانع شروع استارتاپ شما نیست. اولین چیزهایی را که برای شروع نیاز دارید انجام دهید.

۲. هرچیزی را می‌توانید بفروشید

دسته‌ای از کارآفرینان وجود دارند که خوب می‌دانند که می‌خواهند چه چیزی را بفروشند، دسته‌ای دیگر اصلا نمی‌دانند که چه چیزی را می‌خواهند بفروشند و فقط می‌خواهند چیزی را عرضه کنند. توصیه‌ی ما در چگونگی راه اندازی استارتاپ این است: هر چیزی را می‌توانید بفروشید.

بسیاری از کارآفرینان بزرگ دنیا «چیزهای جدیدی» نمی‌فروختند، آنها فقط سعی داشتند تا «متفاوت» یا «بهتر» بفروشند.

  • سام والتون (Sam Walton) صاحب فروشگاه والمارت، چیزهایی را می‌فروخت که شما می‌توانید آنها را بر سر هر چهارراه و در هر سوپرمارکتی، پیدا کنید.
  • تد ترنر (Ted Turner) مؤسس شبکه‌ی سی.ان.ان، به‌سادگی حق اشتراک و پخش برنامه‌های تلویزیونی و تبلیغاتی را می‌فروخت.
  • هاوارد شولتز (Howard Schultz) مدیرعامل استارباکس، قهوه می‌فروخت.
  • وارن بافت (Warren Buffett) سهام دیگران را خرید و فروش می‌کرد.

کارآفرینان همیشه مخترع نیستند. شما می‌توانید محصول فرد دیگری را بگیرید و بفروشید. ریچارد برانسون (Richard Branson) در ناامیدی خطوط هواپیمایی ویرجین را راه اندازی کرد. او قصد داشت تا برای قراری عاشقانه‌، به جزایر ویرجین سفر کند، اما پرواز او در فرودگاه کنسل شد. بعد از این اتفاق، او بدون داشتن پول کافی، یک جت شخصی را کرایه می‌کند و به این سفر می‌رود. اما چگونه؟

در شبی که پرواز وی به جزیره‌ی ویرجین کنسل می‌شود، او روی تخته سیاهی می‌نویسد: «بلیط پروازهای ویرجین، فقط ۲۹ دلار» و به میان افرادی می‌رود که پرواز آنها به جزیره‌ی ویرجین کنسل شده بود؛ او به اندازه‌ی تعداد صندلی‌هایی که در جت شخصی وجود داشت، بلیط فروخت و هزینه‌ی پرواز با جت شخصی را در همان‌ مکان به‌ دست آورد و در همان شب به سمت جزیره‌ی ویرجین پرواز کرد.

مفهوم این بخش را فهمیدید؟ فقط رو به جلو حرکت کنید و چیزی بفروشید. هر چیزی را که می‌توانید.

منبع

سرویس اشتراک ویدیو

در این مقاله قصد دارم تا بهترین سرویس‌ های به اشتراک گذاری ویدیو ایرانی رو به شما معرفی کنم. شما می‌تونین به راحتی و به صورت رایگان ویدیوهای خودتون رو در این فضاها بارگذاری کنین و به اشتراک بذارین و از این طریق به صورت کاملا رایگان بازدیدکننده و مشتری جذب کنین.

و اگر در حال حاضر سرمایه کافی برای تهیه فضای مناسب و اختصاصی برای ویدیوهای کسب و کار اینترنتی خودتون ندارین، می‌تونین در شروع کار و تا زمانی که توانایی مالی بیشتری پیدا کنین از این سرویس‌ها استفاده کنین.

هرچند که رتبه الکسا شاخص دقیق و قابل اتکایی برای تعیین میزان بازدید و موفقیت یک سرویس و سایت نیست، اما سرویس‌های زیر رو به ترتیب رتبه الکسا ایران (با احتمال اینکه هیچ‌کدام از این سایت‌ها با روش‌هایی، رتبه تقلبی کسب نکرده باشن) قرار دادم و رتبه‌های کمتر، بالاتر قرار دارن. (پربازدیدترین سایت‌ها دارای اعداد کوچک‌تر هستن)

آپارات

آپارات

سرویس اشتراک ویدیو آپارات به نشانی aparat.com با رتبه ۲ الکسا ایران، در سال ۱۳۸۹ راه اندازی شد. پرطرفدارترین و محبوب‌ترین سرویس اشتراک گذاری ویدیو حال حاضر ایرانی هست که مکان مناسبی برای اشتراک گذاری ویدیوهای شما محسوب می‌شه. در زیر برخی از امکانات و مزایا و معایب این سرویس محبوب رو بیان می‌کنم.

مزایای آپارات:

امکان بارگذاری ویدیو ۳۶۰ درجه

امکان افزودن آدرس کانال به صورت واترمارک به ویدیو

امکان ثبت لینک وب‌سایت در قسمت لینک‌های کانال

امکان ثبت لینک شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و …

امکان افزودن فایل زیرنویس با فرمت srt به ویدیو

ایجاد لیست‌های پخش

امکان کسب درآمد از ویدیوهای آپلود شده

اپلیکیشن‌ سیستم عامل اندروید (Android) شرکت گوگل

اپلیکیشن‌ سیستم عامل ویندوز فون (Windows Phone) شرکت مایکروسافت

اپلیکیشن‌ سیستم عامل آی او اس (iOS) شرکت اپل

امکان قرار دادن ویدیو لایو (Live یا پخش زنده)

امکان ایجاد کانال اختصاصی و تایید شده

دارا بودن بخش اختصاصی برای کودکان با نام آپارات کودک به همراه اپ اختصاصی

ارائه ویدیو با کیفیت‌های متفاوت و قابل انتخاب توسط کاربران

سرعت پخش و بارگذاری مناسب ویدیو

نام و دامنه بسیار مناسب

معایب آپارات:

امکان ارائه ویدیو حداکثر با کیفیت 720p برای کاربران عادی (قبلا 1080p) و به کانال‌های رسمی و تایید شده امکان ارائه ویدیو با کیفیت 1080p (یعنی اگر کاربران عادی ویدیوی با کیفیت بالاتر هم بارگذاری کنن، نهایتا پس از تبدیل ویدیو، بالاترین کیفیت ممکن که در اختیار کاربران قرار می‌گیره 720p هست)

اجازه ندادن به کاربران برای ثبت لینک در قسمت توضیحات هر ویدیو (لینک به متن ساده تبدیل می‌شه)

عدم امکان آپلود ویدیو از سایر سرویس‌های اشتراک ویدیو خارجی در کنار یوتیوب، مانند Dailymotion, Vimeo و …

عدم امکان بارگذاری Custom Thumbnail (تصویر سفارشی) برای ویدیو

سرعت تبدیل (Encode) بسیار پایین!

جمع بندی درباره سرویس اشتراک ویدیو آپارات:

در مجموع سرویس بسیار مناسبی هست و با توجه به امکانات و مزایایی که داره می‌شه با معایب و ضعف هاش کنار اومد. اما فکر نمی‌کنم اجازه ندادن به کاربران برای ثبت لینک در قسمت توضیحات ویدیوها، اون هم برای یک رسانه کاربر محور، کار قشنگی باشه و به نظر من ایجاد چنین محدودیتی چندان صحیح نیست.

همچنین بهتر بود که به کاربران عادی هم اجازه ارائه ویدیوهای 1080p داده می‌شد. و درباره تعبیه نشدن امکان بارگذاری تصویر سفارشی برای ویدیوها هم به نظرم تاکنون این یک ضعف بزرگ برای این سرویس محسوب می‌شه.

ادامه مطلب : https://shamsi.co/the-best-video-sharing-services-in-iran

بودجه بندی کنکور

بودجه بندی کنکور یکی از کلیدی ترین و مفید ترین گنجینه برای هر دانش آموز کنکوری است تا با آشنایی با نحوه طراحی سوال های طراحان با ذهنی باز تر مباحث را فرا گیرد .تیم مشاوره و برنامه ریزی حرف آخر با جمع آوری بودجه بندی های سال های اخیر سعی دارد با ارائه بودجه بندی کنکور 98 شما را در راهی روشن تر قرار دهد .

با توجه به اهمیت و تفاوت قابل ملاحظه کنکور 98 نسبت به کنکور سال های پیشین بر آن شدیم  تا بودجه بندی کامل و جامعی برای کنکور 98 از تمام دروس رشته های ریاضی و فیزیک ، علوم تجربی و علوم انسانی را برای شما دانش آموزان و کنکوری های عزیز مهیا کنیم تا با مشخص شدن درجه اهمیت هر مبحث از هر درس ، راه درست تر و مفید تری را در طول مدت باقی مانده تا کنکور 98 را سپری کنید.

در ابتدای بحث سعی داریم ، با تفکیک سازی تعداد سوالات سال های گذشته کنکور از نظر موضوع دید بهتری از مباحث دروس نظام قدیم پیدا کنیم. ابتدا دروس عمومی ( زبان و ادبیات فارسی – عربی – دین و زندگی – زبان انگلیسی ) را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

1 – بودجه بندی کنکور زبان و ادبیات فارسی

در دروس عمومی نخستین درس دفترچه کنکور زبان و ادبیات فارسی می باشد که شامل 25 عدد سوال است .

همانطور که در جدول زیر قابل رویت است در بودجه بندی درس ادبیات و زبان فارسی بیشترین سهم را بحث مهم قرابت معنایی از آن خود ساخته است که هر سال به طور میانگین بین هشت الی ده سوال به صورت مستقیم از این بخش توسط طراحان مطرح شده است. لذا انتظار می رود در بودجه بندی کنکور 98 نیز همین رویه توسط طراحان کنکور اتخاذ شود.

2 – بودجه بندی کنکور زبان عربی

دومین درس دفترچه عمومی کنکور ؛ درس زبان عربی میباشد که دارای 25 سوال است. این درس به طور کلی از دو بخش ترجمه و قواعد تشکیل شده و دسته بندی تمامی سوالات به نوعی زیر مجموعه این دو مبحث پایه ای و مهم می باشد .

در بودجه بندی درس زبان عربی بیشترین سهم را قسمت قواعد و ترجمه و تعریب دارد که در تمام سال های 88 تا 96 یعنی کنکور نه سال اخیر ، روی هم رفته 16 سوال را در هر کنکور به خود اختصاص داده است.

پس از آن درک مطلب متن های عربی سالانه 4 سوال را به خود اختصاص داده است.

در نمودار زیر به تفکیک هر مبحث بودجه بندی کنکور درس زبان عربی برای شما گردآوری گردیده شده است.

منبع : https://harfeakhar.com/konkur-98-budget/